Hozzávalók: 4 vadnyúlcomb, vagy egyéb húsos részei
1-3 napig pácolom a nyúl korától függően a következő pácban: napraforgó olaj, lehetőleg dijoni mustár, frissen őrölt bors, szárított kakukkfű és majoránna, összenyomott borókabogyó. Sütés előtt sózom. Szobahőmérsékletűre hagyom felmelegedni, majd minden oldalán hirtelen átsütöm. Némi vörösbort öntök alá, egy ideig párolom, majd a sütőben készre sütöm.
Tökpüréhez: kb. 30 dkg megsült tök héjából kikaparva, 1 krumpli főve, összenyomva, 2-3 dl forró tej, 4 dkg vaj, 3-4 dkg reszelt parmezán, fahéj, só, Brill Sütőtök párlat.
A hozzávalókból pürét készítek, a Brill Sütőtök párlatot a végén keverem hozzá.
Csokoládémártáshoz: 10 dkg 70%-os keserű csokoládé, 1 sárgarépa, 1 kisebb zeller fele, 1 közepes lilahagyma, 2 dkg vaj, 3-4 dl vörösbor (cabernet franc), némi cukor, Brill Cabernet Franc törkölypálinka.
Lereszelem a sárgarépát, a zellert és a hagymát, a vajon átpirítom, felöntöm a borral, beleteszem a cukrot és lassú tűzön puhára párolom. Turmixolom, majd beleolvasztom az apróra tört csokoládét. Végül ízlés szerint Brill Cabernet Franc törkölypálinkát keverek hozzá.