2013.09.27.
22:04

Írta: varyrita

Mascarpone krém málnával, Brill Narancspárlattal

p1030169_1380312267.JPG_800x600

Hozzávalók: kb.10 dkg olasz típusú Savoiardi babapiskóta

                       25 dkg mascarpone

                        3dl tejszín

                        10 dkg porcukor

                        kb. 20 dkg málna

                         Brill Narancspárlat

A málnát néhány órára beáztatom a narancspárlatba. A poharak aljába helyezem a babapiskótát, rá a málnát, erre pedig a tejszínnel és porcukorral felvert mascarponét. Tetszőlegesen 2-3 réteget teszek egymás tetejére, néhány órát állni hagyom fogyasztás előtt hűtőben.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://brilliansetelek.blog.hu/api/trackback/id/tr785537003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása