Hozzávalók:10 dkg étcsoki, 25 dkg gesztenyemassza, 10 dkg puha vaj, 2 ek. rum, 2 ek. sárgabaracklekvár, 5 dkg cukor, 3 tojás, 5 dkg liszt, 1 tk. sütőpor, csipet só, házi narancslekvár (én Oetker 3:1-et használok hozzá) Brill Sütőtök párlat
A csokit gőz fölött felolvasztom, hűtöm, robotgéppel összekeverem a gesztenyemasszával, puha vajjal, rummal, lekvárral, cukorral, tojások sárgájával, sütőporral és sóval vegyített liszttel, majd a keményre vert fehérjéket óvatosan beleforgatom. 170 fokon légkeveréses sütőben kb. 18 percet sütöm. Figyeljünk, nehogy kiszáradjon, éppen addig süssük, hogy a beleszúrt tűre ne tapadjon a tészta. Az otthon készített narancs lekvárt Brill Sütőtök párlattal lazítom, a muffinokra kupacozom. Gesztenye-csokoládé-narancs-sütőtök……hm!