2014.11.23.
11:11

Írta: varyrita

Libamájas előétel

p1060508_1416737314.JPG_1600x1200

Hozzávalók: libamáj terrine (készen kapható, de házilag is készíthető)

                   paradicsom lekvár

                   friss kakukkfű

                   Brill Paradicsom párlat

                   pirítós

A paradicsom lekvárba kakukkfüvet csipkedek, turmixolom, hogy a friss kakukkfű íze jól érződjön benne. Brill paradicsom Párlatot keverek bele, hogy a paradicsom íze még intenzívebb legyen.

A tányérra ízlésesen elrendezem: én kis tálkába kenem a terrine-t, pici pohárkába a paradicsom lekvárt. Kakukkfű ággal és koktél paradicsommal díszítem, pirítóst teszek mellé.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://brilliansetelek.blog.hu/api/trackback/id/tr756925419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása