Hozzávalók: 4 grillezett csirkemell szelet, vagy 4 hirtelen átsütött lazac szelet, 2 db édeskömény gumó megtisztítva, vékonyra szeletelve, 3 db sárgarépa julienne-re vágva (szerencsére nekem van célszerszámom, ajánlom mindenkinek), az édeskömény zöldje lecsipkedve, apróra vágva, 2-3 dkg vaj.
A vajon állandón forgatva roppanósra sütöm a zöldségeket, a tűzről levéve a következő vinaigrette-tel forgatom át: 1 kanál dijoni mustár, 2-3 kanál nagyon finom olívaolaj (én Casas de Hualdo Arbequinát használtam), 2-3 kanálnyi citromlé, só, frissen őrölt bors, 1 kanál Brill Sárgarépa párlat. A hozzávalókat habverővel kikeverem, összekeverem a zöldségekkel, megszórom az édeskömény aprított zöldjével. Hússzelettel tálalom.