2014.11.23.
11:20

Írta: varyrita

Gesztenye krémleves Brill Narancs párlatba áztatott narancs darabokkal

p1060522_1416738016.JPG_1600x1200

Hozzávalók 8 személyre: 25 dkg Maróni gesztenyemassza

                                              1 cs. Oetker vanília puding

                                              8 dl tej

                                              4 kanál cukor

                                              2 db narancs bele apró kockákra vágva

                                              Brill Narancs párlat

Az apró darabokra vágott narancsokat a felfogott levükkel együtt tálba tesszük, leöntjük Brill Narancspárlattal, s legalább egy napra a hűtőbe tesszük.

A pudingból, gesztenyemasszából, cukorból, tejből mixer segítségével homogén folyadékot készítünk. Lassú tűzön állandóan keverve felfőzzük sűrűsödésig. A mixer habosító fejével tálalás előtt még egyszer turmixoljuk. Tányérba szedjük, majd a közepére egy kanál narancs darabkát teszünk, levével, párlattal együtt. Elkeverve fogyasztjuk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://brilliansetelek.blog.hu/api/trackback/id/tr936925453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása