2013.09.27.
21:19

Írta: varyrita

Sült paprika pirítóson Brill Zellerpárlattal

p1030229_1380309555.JPG_800x600

Hozzávalók:2 db kápia paprika

                      1 kanál öreg balzsamecet

                       1 kanál olívaolaj

                      só, bors

                      kevés friss zeller zöldje aprítva

                      1 tk.Brill Zellerpárlat

A paprikát a Sült paprika krémlevesnél leírtak alapján elkészítem. Összekeverem a többi hozzávalóval, egy éjszakát állni hagyom hűtőben, hogy az ízek jól összeérjenek. Tálalás előtt 2 órával kiveszem a hűtőből, hogy szobahőmérsékletűre melegedjen, mert az ízek csak érvényesülnek igazán. Ha kell, utánaízesítem, meleg pirítóssal tálalom.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://brilliansetelek.blog.hu/api/trackback/id/tr975536899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása