2013.09.27.
21:31

Írta: varyrita

Hideg paradicsomleves Brill Zellerpárlattal

p1030219_1380310258.JPG_800x600

Hozzávalók:1 kg paradicsom

                      1 csokor friss bazsalikom

                      balzsamecet

                      só, cukor, olívaolaj

                       Brill zellerpárlat

                       grissini

A leves hidegen készül, igazi friss nyári hűsítő. A paradicsomot lepasszírozom. A kapott paradicsomlével kb. azonos mennyiségű vizet teszek hozzá. Sózom, némi cukrot teszek bele a paradicsom savasságát kompenzálandó, olívaolajat , lehetőleg öreg balzsamecetet 2-3 kanállal. Turmixolom csak amiatt, hogy jól összekeveredjen. Friss bazsalikomot aprítok bele, végül Brill zellerpárlattal ízesítem. Grissinivel tálalom.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://brilliansetelek.blog.hu/api/trackback/id/tr575536935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása