Hozzávalók: 4 szelet grillezett csirkemell
8-10 szál szárzeller, ha kell, a külsejét hámozóval lehántom, ferdén felszeletelem
2 db édes fajta almát és 2 db körtét meghámozok, felkockázok, 3-4 dkg vajon átpirítok, amíg karamellizálódik
10 dkg diót megpirítok /így jobban előjön a kellemes íze/, egy részét összeaprítom, néhányat egészben hagyok a díszítéshez
só, frissen őrölt bors, citromlé, dióolaj, Brill Zellerpárlat
Tányérra teszek egy kupac szárzellert, szórok rá alma és körte kockákat, a tetejére diót. Sózom, borsozom, citromot, dióolajat csorgatok rá, végül Brill Zellerpárlatot permetezek rá. A hússal tálalom.
A salátát magában előételként tálalhatjuk.