2013.09.27.
21:32

Írta: varyrita

„Paradicsomleves” Brill zellerpárlattal

p1030190_1380310374.JPG_800x600

Hozzávalók:1,5 kg érett paradicsom kockára vágva

                       1 ek. só

                       1ek. cukor

                        3 ek. sherry ecet /ha nincs, jó a fehérbor ecet is

                        Brill zellerpárlat

                        olívaolaj

A hozzávalókat összekeverem, kézzel összenyomkodom egy kicsit. Egy edénybe nagy tésztaszűrőt teszek, kibélelem 3 rétegben gézzel / vagy dupla réteg pelenkával/. Beleöntöm a paradicsomot, egy napot állni hagyom. A kicsöpögött folyadék a paradicsomvíz. Ízlés szerint zellerpárlatot keverek bele /én ebbe a mennyiségbe 1,5 ek-t kevertem/ . Tálaláskor olívaolajat permetezek rá.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://brilliansetelek.blog.hu/api/trackback/id/tr325536936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása