2013.09.27.
22:02

Írta: varyrita

Csokoládés mascarpone krém Brill Cabernet Franc Törkölypálinkával

p1030253_1380312174.JPG_800x600

Hozzávalók:25 dkg mascarpone krém

                       3 dl tejszín

                       8-10 dkg porcukor

                       10 dkg 70%-os keserű csokoládé

                       10 dkg babapiskóta

                       Brill Cabarnet Franc Törkölypálinka

Az apróra tört babapiskótát Brill Cabernet Franc Törkölypálinkával permetezzük be. A tejszínt a porcukorral félig felverjük, majd a mascarponéval teljesen. Vízfürdőben felolvasztjuk a keserű csokit, kissé hűlni hagyjuk, majd márványosan belekeverjük a krémbe. A babapiskótával rétegezzük.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://brilliansetelek.blog.hu/api/trackback/id/tr815537000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása