2013.09.27.
22:08

Írta: varyrita

Mascarpone krém sárgabarackkal, Brill Tokaji aszú törkölypálinkával

p1030179_1380312487.JPG_800x600

Hozzávalók: kb.10dkg olasz típusú Savoiardi babapiskóta apróra törve

                       25 dkg mascarpone

                       3 dl tejszín

                        10 dkg porcukor

                        12-14 db méretesebb sárgabarack

                        friss menta

                        Brill Tokaji aszú törkölypálinka

A sárgabarackokat meghámozom, kockázom, a pálinkába áztatom néhány órát. Poharakba teszek babapiskótát, rá a sárgabarackot, majd a tejszínnel, porcukorral felvert mascarponét. A pohár méretétől függően 2-3 réteget teszek egymás tetejére. Friss mentával díszítem. Néhány órát állni hagyom, hogy a babapiskóta fellazuljon a magába szívott pálinkás sárgabaracktól.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://brilliansetelek.blog.hu/api/trackback/id/tr515537007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása