2014.11.23.
11:24

Írta: varyrita

Pohárdesszert Brill Tokaji aszú törkölypálinkába áztatott aszalt gyümölcsökkel, gesztenyekrémmel

Hozzávalók: 25 dkg Maróni gesztenyemassza                        4 dl tejszín                        10-15 dkg porcukor/Ízlés szerint/                        aszalt füge és aszalt sárgabarack apróra…

Szólj hozzá!

2014.11.23.
11:22

Írta: varyrita

Mustáros csirkemell cukkini pürével, Brill Medvehagyma párlattal

Hozzávalók: 4 csirkemell                        4 ek. dijoni mustár                        1 citrom héja és leve                        2 gerezd tisztított, reszelt fokhagyma                    …

Szólj hozzá!

2014.11.23.
11:20

Írta: varyrita

Gesztenye krémleves Brill Narancs párlatba áztatott narancs darabokkal

Hozzávalók 8 személyre: 25 dkg Maróni gesztenyemassza                                               1 cs. Oetker vanília puding                                               8 dl…

Szólj hozzá!

2014.11.23.
11:18

Írta: varyrita

Füge falatkák Brill Tokaji aszú törkölypálinkába áztatva sonkával, parmezánnal

Hozzávalók: aszalt füge                        serrano sonka                        parmezán sajt                        bors, olívaolaj                        Brill Tokaji aszú törkölypálinka Az…

Szólj hozzá!

2014.11.23.
11:15

Írta: varyrita

Sütőtök falatkák sonkával, Brill Sütőtök párlattal

Hozzávalók: sütőtök háromszögletű darabokra vágva                        serrano sonka szeletek                        olívaolaj, sókristályok, frissen őrölt bors                        Brill Sütőtök párlat A…

Szólj hozzá!

2014.11.23.
11:11

Írta: varyrita

Libamájas előétel

Hozzávalók: libamáj terrine (készen kapható, de házilag is készíthető)                    paradicsom lekvár                    friss kakukkfű                    Brill Paradicsom párlat                   …

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása