Hozzávalók: 4 vadnyúlcomb (vagy egyéb részei)
Pácolásához: napraforgó olaj, lehetőleg dijoni mustár, frissen őrölt bors, szárított kakukkfű és majoránna, tört borókabogyó, sütés előtt só. 1-3 napig pácolom a nyúl korától függően. Sütés előtt szobahőmérsékletre állítom néhány órát, majd hirtelen átsütöm minden oldalán. Némi vörösbort aláöntve párolom, majd sütőben készre sütöm.
sütőtök hámozva, karikákra vágva
olívaolaj, só, frissen őrölt bors, Brill Sütőtök párlat
A sütőpapírt megkenem olajjal, ráhelyezem a tök karikákat, sózom, borsozom, olívaolajat csepegtetek rá. 170 fokos sütőbe teszem kb. 40 percre.
Kis fej vöröskáposzta vékonyra szeletelve, besózva, kinyomkodva.
olaj, 1 közepes lilahagyma, bors, 4-5 dl pezsgő, 3-4 kanál méz (édeskésnek kell lennie) fahéj, 1-2 db narancs meghámozva, apró kockára vágva, Brill Narancs párlat
A hagymát megpirítom az olajon, a káposztával tovább pirítom, majd felöntöm a pezsgővel, sózom, ha kell, borsozom. Legalább két órát párolom. Fele időben egy narancsot beleaprítok, együtt párolom tovább. A kockázott narancsokat a felfogott levükkel Brill Narancs párlatban érlelem egy éjszakán át.
Tálalás: a tök karikákra Brill Sütőtök párlatot permetezek, majd ráteszek egy kupacot a Narancs párlatos narancs darabokkal elkevert vöröskáposztából. Mellé fektetem a nyúlcombot.