2014.11.23.
11:26

Írta: varyrita

Gesztenyés pohárdesszert Brill Narancs párlattal, narancs darabokkal

p1060527_1416738403.JPG_1200x1600

Gesztenyés pohárdesszert Brill Narancs párlattal, narancs darabokkal

Hozzávalók: 25 dkg Maróni gesztenyemassza

                       4 dl tejszín

                       10-15 dkg porcukor (ízlés szerint)

                       Brill Narancs párlat

                       2 db narancs bele aprítva

                       Savoiardi olasz babapiskóta

A babapiskótákat kis darabokra törjük, a poharak aljába helyezzük. Rákanalazunk narancs darabkákat, felfogott levükkel együtt. Elkészítjük a krémet: a tejszínt jól lehűtve a porcukorral majdnem teljesen felverjük, beletesszük a villával átnyomott gesztenyemasszát, tovább verjük. Végül ízlés szerint Brill Narancs párlatot keverünk bele. A pohárba a narancsra kanalazunk belőle. Megismételhetjük a rétegezést még egyszer. Néhány órára hűtőbe tesszük.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://brilliansetelek.blog.hu/api/trackback/id/tr66925475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása