2013.09.27.
22:02

Írta: varyrita

Szilvás-csokis kuglóf Brill Szilvapálinkába áztatott aszalt szilvás mascarpone krémmel

p1030228_1380312134.JPG_800x600

Hozzávalók: Szilvás-csokis kuglóf

                      25 dkg mascarpone

                       8 dkg porcukor

                       2 dl tejszín

                       10 dkg aszalt szilva

                       Brill Stanley szilvapálinka

Az aszalt szilvát apróra vágom, 2-3 órára beáztatom Brill Stanley szilvapálinkába. A tejszínből, cukorból, mascarponéből krémet készítek habverővel, beleforgatom az áztatott aszalt szilva darabokat.

A kuglófot a Szilvás-csokis kuglóf receptnél leírtak alapján megsütöm.

Egy szelet kuglófot teszek a tálaló tányérkára, mellé kanalazok a krémből.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://brilliansetelek.blog.hu/api/trackback/id/tr575536995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása