2013.09.27.
21:25

Írta: varyrita

Szederkrémleves Brill Birskörte pálinkával

p1030199_1380309918.JPG_800x600

Hozzávalók:40 dkg szeder

                       4-5 dl víz

                       1dl tejszín

                       2-3 ek. porcukor

                       pár csepp citromlé

                        csipet só

                        Brill Birskörte pálinka

A leves főzés nélkül készül. A jól beérett szedret szitán átnyomkodom. Munkás, de megéri, ellenkező esetben a rengeteg mag „megöli” az ízélményt. Innen percek kérdése  az egész. Összeturmixolom a hozzávalókat. Ha nem közvetlenül tálalás előtt teszem, javaslom, ekkor újra megtenni, nagyon látványos felhabosítva. Ekkor keverem bele a Brill Birskörte pálinkát. Hihetetlen ízkombináció!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://brilliansetelek.blog.hu/api/trackback/id/tr635536926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása