2013.09.27.
21:56

Írta: varyrita

Pohárdesszert Őszibarackkal és Brill Irsai Olivér szőlőpálinkával

p1030197_1380311792.JPG_800x600

Hozzávalók:10 dkg Savoiardi /olasz/ típusú babapiskóta

                      4 db nagy őszibarack

                      3-4 ek Brill Irsai Olivér szőlőpálinka

                       25 dkg mascarpone

                       3 dl tejszín

                       8 dkg porcukor

                       menta

Az őszibarackot meghámozom, felkockázom, összekeverem a pálinkával, állni hagyom 1-2 órát. A tejszínt a cukorral félig felverem, majd a mascarponéval teljesen. A babapiskótát a pohár aljára tördelem, megrakom az őszibarackkal, erre kerül a krém. A pohár méretétől függően ismétlem a rétegeket. A tetejére friss mentát teszek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://brilliansetelek.blog.hu/api/trackback/id/tr885536982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása