2013.09.27.
21:23

Írta: varyrita

Őszibarack krémleves Brill Irsai Olivér szőlőpálinkával

p1030195_1380309818.JPG_800x600

Hozzávalók:4+1 nagy őszibarack

                      1 cs. Oetker vanília puding

                       4 dl tej

                       cukor

                       ½ citrom leve és reszelt héja

                       csipet só

                        Brill Irsai Olivér szőlőpálinka

4 db őszibarackot meghámozok, felkockázom, 3-4 dl forrásban lévő vízbe dobom. Néhány percig főzöm, majd a tejben elkevert pudingot hozzáöntöm. Felforralom, ízlés szerint cukrot teszek hozzá. Egy csipet só minden ételnek kiemeli az ízét, én szeretem alkalmazni.1/2 jól megtisztított citrom reszelt héjával és némi levével ízesítem. Hagyom kihűlni, majd hűtőbe teszem egy éjszakára. Brill Irsai Olivér szőlőpálinkát és 1 kockázott őszibarackot keverek bele tálalás előtt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://brilliansetelek.blog.hu/api/trackback/id/tr875536924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása