2013.09.27.
21:43

Írta: varyrita

Fusilli szardellával, paradicsommal, Brill Paradicsompárlattal

p1030180_1380311023.JPG_800x600

Hozzávalók: 40 dkg fusilli

                       4-5 olajban eltett, lecsepegtetett szardella

                       1-2 gerezd fokhagyma

                       50 dkg paradicsom

                        friss petrezselyem

                        olívaolaj

                        Brill Paradicsompárlat

A paradicsomot meghámozom, magjait eltávolítom, apró kockákra vágom. Amíg a tészta fő, olívaolajon a szardellát szétnyomkodva kicsit megpirítom, ráreszelem a fokhagymát, ráborítom a paradicsomot, rászórom a frissen aprított petrezselymet, épp csak addig hagyom a tűzön, amíg átmelegszik. Kb. 2 kanál paradicsompárlatot keverek hozzá. A kifőtt tésztára olívaolajat öntök, és összekeverem a szardellás paradicsommal. Pikáns ízű, üdítő tészteétel.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://brilliansetelek.blog.hu/api/trackback/id/tr365536957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása