2013.09.27.
21:50

Írta: varyrita

Csokoládé mousse Brill Cabernet Franc Törkölypálinkával

p1030238_1380311408.JPG_600x800

Hozzávalók:16-17dkg 70%-os

                      3 dkg hideg vaj

                      1 tojás sárgája

                      4 tojás fehérje

                      2 dkg cukor

                      Brill Cabernet Franc Törkölypálinka

                       erdei szeder

A csokoládét vízfürdőben felolvasztom, belekeverem a vajat, valamennyit hűlni hagyom. A tojás sárgáját elkeverem benne, majd a felvert tojás fehérjét. Brill Cabernet Franc Törkölypálinkával ízesítem. Poharakba töltöm,4-5 órát hűtőben állni hagyom. Tálaláskor a tetejére erdei szedret teszek.

Igazi ünnepi desszert!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://brilliansetelek.blog.hu/api/trackback/id/tr45536966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása