2013.09.27.
21:37

Írta: varyrita

Sárgadinnye krémleves Brill Málnapálinkával

p1030174_1380310633.JPG_800x600

Hozzávalók:1 kg sárgadinnye/tisztán:héj, mag nélkül/

                       cukor

                       1 dl tejszín

                       1 citrom leve és reszelt héja

                       fahéj

                       málna

                       Brill Málnapálinka

A leves főzés nélkül készül. A sárgadinnyét némi vízzel és a dinnye édességétől függően némi cukorral turmixolom. A fahéjat, a tejszínt, az alaposan letisztított citrom reszelt héját is hozzáteszem, turmixolom, majd beállítom az ízét a citrom levével. Hűtőbe teszem néhány órára, hogy az ízek összeérjenek. A málnaszemeket előzőleg Brill Málnapálinkába áztatom, tálaláskor a levesbe teszek ízlés szerinti mennyiséget.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://brilliansetelek.blog.hu/api/trackback/id/tr95536945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása