2013.09.27.
20:56

Írta: varyrita

Sárgarépa csemege Brill Sárgarépa párlattal

p1030221_1380308452.JPG_800x600

Hozzávalók:3 db nagyobb méretű sárgarépa

                      2 gerezd fokhagyma

                       kis csokor friss petrezselyem

                       2 teáskanál dijoni mustár

                        só, bors

                        2 ek. olívaolaj

                        1,5ek. Brill Sárgarépa párlat

Ez a mennyiség jóval több, mint egy 4 személyes adag. Azért érdemes ennyit készíteni, mert sokáig eláll, sőt, jobban összeérnek az ízek.

A sárgarépákat nyersen lereszelem, a fokhagymát is lereszelem/sohasem használok fokhagyma nyomót, a reszelés sokkal „emberségesebb”, a fokhagyma szerintem finomabb marad/. Felaprítom a friss petrezselymet. Minden hozzávalót villával jól összekeverek,és legalább egy napra a hűtőbe teszem, hogy az ízek összeérjenek. Meleg pirítóssal tálalom, jó étvágygerjesztő. A maradékra rájárok.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://brilliansetelek.blog.hu/api/trackback/id/tr135536840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása